Skip to content
Aug 27 / Florista de la Bucuresti ;)

Sfaturi utile pentru comenzi online de flori

Un prim sfat atunci cand doriti sa comandati flori online este sa va hotarati si sa faceti comanda cel putin cu o zi inainte. In acest fel puteti comanda flori sau accesorii deosebite, pe care floraria online nu le poate oferi pe loc. Majoritatea magazinelor de flori online garanteaza livrarea in aceeasi zi, cu un interval de timp de minim 3-5 ore, dar este indicat sa faceti comanda din timp. In cazul in care doriti un aranjament de flori pe care nu il regasiti in oferta de pe site, unele florarii online adauga produse la cererea clientilor.

In cazul in care doriti o livrare cu ocazia sarbatorilor, trebuie sa faceti comanda din timp si sa va informati unde poate fi gasita persoana respectiva in acea perioada. Zilele de 14 februarie, 1 si 8 Martie, Pastele, Craciunul sunt foarte aglomerate pentru florarii si, daca nu comandati din timp, puteti avea surpriza neplacuta de a nu putea face comanda in aceeasi zi.

Un detaliu foarte important este sa stiti exact adresa de livrare dar si intervalul orar in care persoana care primeste florile este gasita la adresa respectiva. Florile sunt un cadou perisabil, din aceasta cauza nu poate fi refacuta livrarea aceluiasi buchet a doua zi sau dupa cateva zile. Pentru cazuri deosebite este bine sa mentionati si numarul de telefon mobil al persoanei care primeste florile si daca este cazul sa se faca confimare telefonica. In cazul in care florile vor fi trimise la spital sau la adresa unde lucreaza ar fi indicat sa cunoasteti orele de vizita, respectiv orarul de lucru al companiei respective.

Daca oferta este prea bogata si nu va puteti decide, cereti sfatul celor de la florarie. Majoritatea magazinelor online de flori au afisat si numarul de telefon, si puteti apela la experienta lor pentru a alege buchetul cel mai potrivit ocaziei speciale respective.

3 Comments

Leave a comment
  1. VOICA / Sep 5 2008

    FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FRUMOSI TRANDAFIRR

  2. VOICA / Sep 5 2008

    SUNT FOARTE FRUMOSI TRANDAFIRII

  3. Ibolya / Jun 17 2009

    Ii nemaipomenit de frumos.Ca un paradis. minunat!!!Succes in continuare!!!

Leave a comment