Skip to content
Apr 30 / Florista de la Bucuresti ;)

Lumanari de nunta. Sezonul 2010 in imagini si idei

Cand este vorba de alegerea florilor de nunta, poate primul aspect la care miresele se gandesc sunt lumanarile de nunta.
Incepand de la ceara din care este realizata lumanarea in sine, modelul acesteia sau culoarea (de obicei alba, de mentionat) si terminand cu florile care o impodobesc, unde trebuie sa se tina cont de sezonalitatea florilor, de temperatura exterioara la care florile vor fi folosite sau de tematica nuntii, alegerea lumanarilor de cununie este de cele mai multe ori un aspect care da mult de gandit.
Astfel, sezonul de primavara 2010 este dominat de lumanari si aranjamente floarle in culori vesele si puternice, folosindu-se atat clasica orhidee (fie cupe mari de cymbidium, fie dendrobium) dar si flori de primavara, iar ideile mai sofisticate merg pana la idei de buchete si lumanari cu lacramioare.
Daca vara si toamna aduc in prim plan florile de sezon (dintre care floarea soarelui si florile de camp ies in evidenta), se remarca din ce in ce mai multe cereri si idei bazate pe anthurium alb dar si variante bazate pe culoarea verde.
De remarcat ca toamna se aleg si combinatii de flori si fructe pentru aranjamentele de masa si prezidiu, iar atunci lumanarile trebuie sa fie adaptate din punct de vedere coloristic si al componentelor astfel incat florile de nunta sa aibe un caracter unitar.
Pentru alte idei si imagini cu lumanari de nunta, accesati Nunta.123Flori.ro

Leave a comment