Skip to content
Jul 31 / Florista de la Bucuresti ;)

Ghidul barbatului: cum se daruiesc florile

Florile reflecta pozitiv imaginatia si gandirea noastra. Pentru barbatul care crede ca e o intreaga filosofie cand vine vorba de cumparat flori, aceste trucuri simple vor usura lucrurile:

Fii spontan

Femeile sunt obisnuite sa primeasca flori de zile de nastere si alte aniversari si pot foarte usor sa observe lipsa florilor in astfel de ocazii. Insa florile care sunt daruite fara nici un alt motiv in afara de “m-am gandit azi la tine”, cauzeaza un impact imens pentru ca nu erau asteptate. In timpul sarbatoarei Sf.Valentin, pretul trandafirilor creste si se pot alege si alte flori, astfel trandafirii devin un bun motiv a fi daruiti in alte zile.

trandafiri: alb si rosu Buchet de crini distins

Nu subestima pe nimeni

Un buchet poate exprima o multitudine de sentimente, romantism, prietenie si altele aflate intre acestea doua. Sotia, sau oricine altcineva, ar fi incantata sa primeasca flori pe neasteptate.

buchet vesel buchet de flori cu inima

Florile nu sunt niciodata plictisitoare

Datorita diversitatii infinite si aspectului unic, florile pot fi daruite din cand in cand fara a-si pierde specialitatea. Fiecare aranjament floral, nou si individual, este o declaratie de apreciere, reflectand pozitiv imaginatia si gandirea.

Incearca ceva nou

Femeile sunt perfect constiente de multitudinea florilor si sunt dornice sa primeasca ceva nou aparut. Daruind trandafiri de o culoare neobisnuita, sau un aranjament de mai multe tipuri de flori, demostreaza inclinatia ta spre cunoastere si nu va trece neobservata

Florile nu trebuie sa insemne angajament

Relaxati-va, baieti! Femeile stiu cand un simplu aranjament inseamna ca pur si simplu va pasa

Fii pregatit

Cand faci comanda prin telefon, trebuie sa ai pregatit numele femeii pe care vrei sa o surprinzi, adresa acesteia, numarul de telefon si modalitatea de plata.

Un cadou care nu trece neobservat

Orice femeie isi aminteste ultima data cand a primit flori. Asa cum nici tu nu vei uita prima femeie care ti-a gatit o masa calda(in afara de propria mama), nici ea nu va uita, pretuind acest gest pentru totdeauna.

Leave a comment