Skip to content
May 7 / Florista de la Bucuresti ;)

Flori prin curier. Ce trebuie sa intrebati, ce trebuie sa stiti

Livrare de flori prin curier este unul din serviciile cu crestere constanta in ultimii ani. Fie ca e vorba de florarii online specializate, fie ca discutam de firme de curierat care au incluse in oferta lor astfel de servicii, (fie cu propria echipa, fie prin parteneri), livrarea de flori la domiciliu este o optiune foarte buna atunci cand vorbim despre o surpriza placuta facuta persoanei iubite sau un buceht de flori trimis la distanta.
In ultimii ani din ce in ce mai multe magazine online specializate ofera servicii dedicate acestui segment de piata, putand fi comandate de la simple buchete de flori cu 3-5 trandafiri pana la servicii de decorare sali si aranjamente florale corporate.
Platile online cu cardul sunt intr-o crestere continua (statisticile GeCAD ePayment, cel mai important procesator romanesc de carduri o dovedesc), dar florariile online accepta de cele mai multe ori si plati prin banci (viramente sau ordine de plata) iar parte din ele chiar si plata ramburs, la primirea buchetului.
Cand vine vorba de tipurile de flori preferate, in Romania floarea cea mai vanduta ramane trandafirul, potrivit in foarte multe ocazii. Castiga teren insa din ce in ce mai mult florile tropicale, preferate pentru aranjamente business dar si florile artificiale, o nisa ce va fi din ce in ce mai bine conturata in piata in anii ce vin.

Leave a comment