Skip to content
May 14 / Florista de la Bucuresti ;)

Flori potrivite pentru ‘Insanatosire grabnica’

Atunci cand cineva cunoscut este bolnav si este internat intr-un spital, iar tu esti departe si nu poti sa-i fii alaturi, o surpriza placuta este un buchet de flori insotit de un mesaj plin de incurajari. O astfel de surpriza ii va aduce cu siguranta zambetul pe buze si va stii ce prieten devotat esti.

In aceste ocazii se recomanda flori viu colorate, cu texturi care atrag lumina, pentru a inveseli atmosfera, astfel ajutand la insanatosire. Culorile inchise trebuie evitate, dar foarte important este ce flori indrageste cel mai mult persoana destinatara. In cazul in care stiti acest detaliu, florile respective trebuie folosite dar in aranjamente cat mai vesele.

Pentru a ‘inveseli’ un aranjament de flori se poate folosi o vaza viu colorata sau cu un desen haios (de exemplu canita zambareata din imagine). Se pot adauga in buchet inimioare sau se poate alatura un ursulet care sa tina buchetul in brate.

Florile potrivite pentru astfel de ocazii sunt: gerbera, alstroemeria, trandafiri, garoafe, margarete, crini , in combinatii cat mai viu colorate.

Leave a comment