Skip to content
May 23 / Florista de la Bucuresti ;)

Aranjamente Florale Business

Pentru a face cadou un aranjament floral, florile trebuie sa fie alese cu foarte mare grija. Pentru un cadou plin de dragoste cele mai potrivite flori sunt trandafirii, aranjamentele in forma de inima, in special flori rosii, care sa exprime pasiunea. Pentru o prietena, mama sau pentru o ruda se potrivesc cel mai bine aranjamentele vii, pline de culoare.

Mai delicat este atunci cand aranjamentul de flori trebuie sa arate business si sa exprime multumiri sau felicitari cu ocazia zilei de nastere. In acest caz cele mai folosite sunt aranjamentele elegante sau exotice. Foarte potrivite pentru cadouri business sunt orhideele, anthurium, bambus, crini, trandafirii albi.

Modul in care sunt aranjate florile este foarte important, in primul rand aranjamentul de flori trebuie sa fie foarte elegant. Recipientul in care sunt florile este si acesta foarte important, prezentarea trebuie sa fie una deosebita.
Exemplu de aranjamente business se pot vedea in imaginile de sus: un aranjament impresionant de orhidee imperiale, bambus si anthurium, o orhidee imperiala intr-un aranjament surpinzator, trandafiri in combinatie cu irisi.

Leave a comment