Skip to content
Jul 21 / Florista de la Bucuresti ;)

Florarie online in Bucuresti. Cum si ce alegeti

Orice alegere faceti pentru o florarie in Bucresti, va recomandam sa va informati asupra magazinului online, a reputatiei sale si mai ales sa urmariti cateva elemente importante:

  • Urmariti cu atentie originea magazinului online si asigurati-va ca in spatele lui exista o firma ce activeaza. Datele de contact complete si informatii despre companie ajuta la acest lucru
  • Exista florarii care desi in poza de produs includ vaze, jucarii sau alte elemente aditionale, nu livreaza decat florile si mai rau, nu precizeaza acest lucru. Citit cu atentie informatiile despre produs!
  • Urmariti numarul de fire si florile inscrise in descrierea produsului. Daca observati diferente importante, renuntati la comanda sau cereti banii inapoi!
  • Atentie la termenele de livrare si foarte important: asigurati-va ca tranzactia online este securizata, mai ales in cazul platilor cu cardul!

Cu aceste elemente in fata limitati numarul de alegeri posibile pentru comenzi de flori de succes la 2-3 variante dintre zecile de magazine prezente….:)

Leave a comment