Skip to content
Jul 19 / Florista de la Bucuresti ;)

Florarie online. Avantaje si motive pentru a inlocui florareasa de la colt….

Din ce in ce mai multe florarii online apar atat in Bucuresti cat si in tara. Cu o gama de servicii din ce in ce mai extinsa si produse din ce in ce mai complexe, florariile online au devenit o alternativa serioasa in fata ‘florariei din colt’ iar avantajele unei astfel de alegeri sunt multiple:

  • Fara exceptie, gama de produse este mai mare si de calitate superioara la o florarie online. O florarie din coltul strazii nu are cum sa detina spatii de stocare si de afisare suficiente pentru a oferi o gama de produse similara.
  • O florarie online care se respecta are metode de plata variate. Incepand de la plata cu cardul care “la colt” este inexistenta pana la plata prin ordin bancar sau cash la oficiile bancare de oridunde din tara si in strainatate, florile se comanda intodeauna cel mai simplu online.
  • Suport asigurat telefonic si prin email. Daca la colt de strada singurul sfat vine din partea vanzatoarei, floraria virtuala are la dispozitie angajati care pot oferi sfaturi competente legate de tipurile de flori, sezonalitate sau colorista potrivita cu anumite evenimente (nunti, botezuri, etc)

Pentru evitarea oricaror riscuri ce pot apare in comertul online, va recomandam ca orice florarie din Bucuresti sau din tara ati alege sa aveti grija sa respecte conditiile minime de desfasurare a activitatii online, conditii bine mentionate de legislatia romana

One Comment

Leave a comment
  1. constantin claudiu / Aug 24 2011

    Buna ziua
    Va rog sa va inscrieti firma in Comunitatea Floricultorilor din Romania pe site-ul http://www.flori-cultura.ro.
    Inscrierea si promovarea este gratuita.

Leave a comment