Skip to content
Jul 31 / Florista de la Bucuresti ;)

Cum sa alegi buchetul de mireasa perfect

Cel mai important moment in viata unei fete este nunta, si trebuie sa fie perfecta, in felul in care mereu a visat-o, iar buchetul trebuie sa completeze mireasa in toate sensurile.

Cel care face aranjamentul buchetului trebuie sa tina cont de inaltimea, marimea si intreaga imagine a mirelui si a miresei.

Un buchet de mireasa deosebit poate fi realizat dintr-un aranjament de flori delicate (cale) impreuna cu trandafiri rosii:

buchet mireasa trandafiri

Unei mirese inalta si slabuta i se recomanda un buchet mare si rotund. Este recomandat sa fie facut dintr-un singur tip de flori.

buchet de mireasa buchet de trandafiri mireasa

In schimb, buchetul unei mirese scunda trebuie sa contina flori curgatoare pentru a o face mai inalta, sau un buchet mic rotund.

buchet cascada Buchet rotund de flori

Daca viitoarea mireasa este blonda, este potrivit sa poarte un buchet din culori calde, iar daca este bruneta, are nevoie de un buchet din flori albe, pentru a se realiza contrastul.

buchet de mireasa suras buchet de mireasa imaculat

Florile, de asemenea, trebuie sa fie asortate cu nuanta rochiei de mireasa. Datorita faptului ca nunta se intinde pe o perioada lunga de timp, se recomanda folosirea unor flori rezistente, precum trandafirii, crizantemele, garoafele etc. Pentru ca mireasa sa se simta bine in pielea ei, buchetul trebuie sa contina florile preferate.

Nunta este un eveniment unic in viata mirilor, asa ca se recomanda sa nu exista o anumita restrictie la bani. Asadar, se pot folosi si flori in functie de sezon. Insa buchetele cele mai numeroase se fac din trandafiri, mini trandafiri, cale, garoafe, crizanteme, orhidee, crini, lalele, irisi, floarea soarelui etc. Buchetul se poate completa, pentru a da un iz de originalitate, cu fructe(portocale, lamai), fructe uscate si alte accesorii naturale.

One Comment

Leave a comment
  1. margareta / Sep 25 2009

    superbe superbe
    sunt o persoana care iubeste florile ffff mult
    superbe

Leave a comment