Skip to content
Apr 27 / Florista de la Bucuresti ;)

Buchete de mireasa, de la traditie la modernism

Buchet mireasaBuchetele de mireasa sunt un subiect foarte placut pentru toate doamnele si domnisoarele. Fie ca au fost mirese fie ca vor fi mirese in curand sau inca viseaza la ziua cea mare, buchetele de mireasa sunt unul din cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de organizarea nuntii, de alegerea aranjamentelor florale pentru petrecere sau chiar a lumanarilor de cununie.

Pentru ca sezoanele actuale de nunta impun din ce in ce mai mult nuntile tematice, florile de nunta sunt elementul principal care alcatuiesc tematica unei nunti, intrand in armonie cu arhitectura, designul si coloristica salilor de petrecere, cu modelul rochiei de miresa si culoarea acesteia dar si cu “povestea” pe care nunta o pune in scena.
Spre exemplu primavara sunt preferate flori de sezon si culori cat mai vii buchetele de mireasa se adapteaza si sunt realizate inclusiv din lacramioare iar vara si toamna sunt alese inclusiv floarea soarelui.
De remarcat ca mai intodeauna buchetul de mireasa este ales astfel incat sa fie in aceeasi tema cu buchetul de nasa si chiar cu cocardele ginerelui si a nasului.
Pentru idei de tematica, buchete si aranjamente florale pentru nunta va invitam sa vizitati si Nunta.123Flori.ro

Leave a comment