Skip to content
Oct 24 / diana

Aranjamente florale cu crizanteme, corylius si anthurium

Celebrele crizanteme sunt florile care nuanteaza orice incapere in care sunt puse. Sunt printre cele mai populare flori ale toamnei iar numele acestora provine din grecescul “krus anthemon” ce inseamna floare aurie. Sunt un simbol si un reper istoric fiind cele mai indragite flori cultivate de peste doua milenii in intreaga lume.

 

Chiar daca astazi ele pot fii gasite in cele mai variate culori si combinatii de culori, asta nu inseamna ca putem face abstractie de alte flori, ce se fac remarcate la fel de mult prin coloristica. Florile de anthurium, sau florile flamingo, au o prospetime incantoatare datorata florilor acestora cerate si se potrivesc de minune in orice birou sau spatiu de conferinte. Presupunem ca acesta este si motivul pentru care multe companii le aleg in variante de plante de ghiveci pentru decorarea holurilor si a spatiilor de lucru.

 

Fie ca sunteti un admirator al orhideelor,a florii soarelui, a clasicelor crizanteme sau a florilor tropicale, veti gasi ceva pentru dumneavoastra in colectia din aceasta saptamana de aranjamente florale.

 

Leave a comment